Palvelut

Nykyaikaiset palvelut lähellä Sinua

Isännöitsijän tehtävät

Isännöinti on yhteistyötä ja asioiden organisointia taloyhtiön, osakkaiden ja asukkaiden välillä. Isännöinti- ja Tilipalvelu Riihikedossa sinua palvellaan nykyaikaisin keinoin. Palveluistamme voit lukea lisää alta.

Z

Asiakaspalvelu

Isännöinnissä asiakaspalveluun satsataan yhä enemmän, sillä asiakaskokemus on alalla kuin alalla jatkuvasti tärkeämpi asia. Asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan eri isännöintiyritykset painottavat palvelussaan eri kanavia eli toisille sähköinen asiointi on isommassa roolissa kuin toisilla.

Z

Taloyhtiön talousjohtaminen

Talouden johtaminen on tärkeä osa isännöintitoimintaa jotta asumisen kustannukset pysyvät kurissa ja taloyhtiön osakkaat tietävät yhtiön taloudellisen tilanteen. Huolella laadittu talousarvio ohjaa hallituksen ja isännöitsijän toimintaa. Kirjanpidon ja tilinpäätöksen laadimme kirjanpitolainsäädännön mukaisesti käyttäen moderneja taloushallinnon ohjelmistoja. 

Z

Tekninen johtaminen

Asiakastaloyhtiöt tarvitsevat monia erilaisia palveluita. Parhaimmillaan isännöinnin luottokumppaniverkosto muodostuu monen eri alan toimijoista, kuten korjausrakentamisen, kiinteistönhuollon, siivouksen, talotekniikan, suunnittelun, valvonnan, vakuuttamisen, rahoituksen, terveyden ja turvallisuuden asiantuntijoista.

Z

Hallinnon johtaminen

Isännöitsijämme vastaa, että taloyhtiönne hallinto on järjestetty lakien ja asetusten mukaisesti. Yhtiökokouksien ja hallituksen kokouksien valmistelu kuuluvat tehtäviin. Toimintamme keskiössä on palveluiden hankkiminen taloyhtiöille ja esimerkiksi palveluiden kilpailuttaminen.